Diensten

U kunt bij mij terecht voor reparatie, modificatie, recappen of revisie van bijna al uw audio apparatuur.  

Bij reparatie moet u denken aan zaken als een versterker die in protectiemode blijft staan, inputselectie die niet werkt,  schaalverlichting die niet werkt, zekeringen die door blijven slaan, cd spelers die overslaan enzovoort. U kunt daarbij kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke reparatie. Bijvoorbeeld, u heeft een versterker die in protectie blijft staan maar waarvan ook de phono input defect is. U kunt dan kiezen om het protectieprobleem op te laten lossen maar de phono input niet te laten repareren omdat u deze toch niet gebruikt.  

Bij modificatie moet u denken aan zaken als verbetering van het voedingscircuit van uw versterker door vervangen van condensatoren  of  vervangen van potmeters door  betere (audiofielere) exemplaren of vervanging van aansluitingen.

Bij recappen moet u denken aan vervangen van (alle) elektrolytische condensatoren in uw apparaat. Dit kan noodzakelijk zijn bij oudere apparaten vanwege de veroudering van elektrolytische condensatoren. U kunt hierbij kiezen voor vervanging van alleen elektrolytische condensatoren die echt aan vervanging toe zijn maar ook voor een complete recap,

Bij revisie moet u denken aan vervanging van componenten die niet meer voldoen aan de specificaties, reinigen van schakelaars, reinigen van potmeters, vervangen van schaalverlichting enzovoort. 

Voor alle bovenstaande diensten geldt dat er van alles mogelijk is, gedeeltelijk of volledig. U betaalt dus u bepaalt, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het maakt niet uit of u vintage of moderne apparatuur, al dan niet highend, ter reparatie aanbiedt. Apparatuur met buizen kunt u ook gewoon aanbieden. Ik heb veel ervaring met reparatie en modificatie van buizenapparatuur.